news

Hallo jongens en meisjes van Rackmindo,

Bijna is het zover, het grote Sinterklaasfeest! Wij hebben afgelopen woensdag en zaterdag al het een en ander hiervan wat gemerkt. Op de woensdagavond stond het Sinttoernooi gepland. Er was muziek en versiering en er waren prijzen te verdienen. In 4 poules naar sterkte ingedeeld kon iedereen de hele avond strijden voor de 1e plaats in die poule. Verhitte gezichten heb ik gezien en spannende uitslagen. De prijsuitreiking liet even op zich wachten en toen kwam ook nog voor iedereen aardigheidje van de Sint voor iedereen! De prijswinnaars waren Chris, Aya, Dominique en Menno, zij verdienden hiermee een kerstknuffeltje. Iedereen ging daarna snel naar huis, helaas merkte juf Gertruud de gedicht van Sint te laat op, maar het was een mooie rijm, dus hierbij treffen jullie hieronder het gedicht speciaal voor jullie gemaakt.

GEDICHT VOOR RACKMINDO JEUGD VAN DE SINT


Beste jongens en meisjes van Rackmindo, Sint en Piet hoorden van jullie toernooi, en zag de zaal is zelfs mooi, sportieve activiteiten daar houdt de Sint wel van, helaas dat hij het zelf niet meer badmintonnen kan, een beetje paard rijden en stoomboot varen daar blijft het bij, gelukkig kunnen jullie nog van alles, dat maakt hem heel blij, samen gezellig shuttelen op de zaterdagochtend en woensdagavond en echte competitie op de zondag in de morgenstond.

Sint staat echt paf, En neemt zijn mijter voor Tristan, Bart, Rosan en Britt af. Dit oudste jeugdteam moet zich nu zelfs tegen ervaren senioren weren, Maar even nazitten is toch beslist niet vervelend om te leren. Wie weet volgen er nog meer jullie goede voorbeeld, met een hecht team is het goed volhouden met het badmintonspel dat nooit verveelt. Ook de andere twee teams verweren zich best heb ik gehoord, alleen Dominique die zich weleens aan het publiek stoort, maar ondanks dit was zij even als beste speler in haar team, met de hoogste score, en dat mag iedereen dan wel even horen! En ondanks alle tegenstand van uitval tot blessures komt het goed en staan jullie nu precies in het midden van de poule en hebben jullie de moed.

Ook het opstapteam gaat als een speer, volgend jaar moeten zij maar eens in de gewone competitie in de weer. Een compleet meisjesteam om van te dromen, laat die stoere jongens maar eens komen. Met jullie vaste begeleiders Chris, Chanti en Rik boffen jullie maar, een vertrouwd gezicht en altijd een vriendelijk woordje voor je klaar. Daarom voor iedereen een aardigheidje meegenomen, iets lekkers, iets om uit te drinken of van te ruiken of bij weg te dromen.